Back to top

FAQs

El meu compte

Registre

Per a registrar-se a la pàgina web només és necessari disposar d’un correu electrònic i especificar una contrassenya.

Accés

Per accedir al vostre compte és necessari el correu electrònic i la contrassenya especificada al registre. En cas de no recordar-la, la opció “Lost your password?” us facilitarà una contrassenya nova al vostre correu electrònic.

Avantatges

En el seu compte a Militària Barcelona podrà guardar els articles desitjats per tenir-los en seguiment, consultar l’historial de compres realitzades i canviar la direcció d’enviament.

Procés de compra

Compra no automàtica

Militària Barcelona és una botiga amb milers de productes diferents a la venta de forma presencial i online. Per aquest motiu, abans de que el client realitzi el pagament, comprovarem l’existència dels articles en qüestió.

Procés de compra

Després de finalitzar la compra a través de la “Cistella de la compra”, el client rebrà un missatge notificant l’èxit de la seva comanda. Des de Militària Barcelona comprovarem que disposem dels articles en qüestió i enviarem un missatge amb els mètodes de pagament.

Articles sense existència

Es pot donar el cas que l’article adquirit de forma online hagués estat venut presencialment i no retirat degudament de la pàgina web. En aquest cas es notificarà al client de la incidència i no es procedirà a requerir el pagament.

Pagament

Mètodes de pagament

Els pagaments es faran via transferència bancària, Western Union o Paypal.

Pagament a terminis

Es podran reservar articles i pagar-los a terminis sense interessos. Depenent de les necessitats, es podran adaptar el nombre de terminis. Els articles quedaran reservats i guardats a Militària Barcelona i enviats després de rebre l’últim pagament.

Pagaments segurs

Els comptes bancaris i de Paypal estan a nom del propietari del negoci, Xavier Andreu, i en entitats reconegudes per a oferir una total confiança en el pagament.

Enviament i entrega

Tipus d’enviament

Els enviaments sempre seran certificats i es faran mitjançant Correos o una agència de transpors, depenent de les característiques del producte.

Costos d’enviament

El cost de l’enviament dependrà de la mida i el pes dels productes. L’enviament certificat a nivell nacional té un cost a partir de 4€ i l’internacional a partir de 8€.

Seguiment de l’enviament

Després d’efectuar l’embalatge i l’enviament, es procedirà a donar el codi de seguiment al client al seu correu electrònic.

Canvis i devolucions

Condicions de devolucions

Es podrà retornar un producte en el supòsit que l’article rebut no coincideixi amb la descripció de l’article a la pàgina web. El termini de devolució són 15 dies.

Procés de devolució

Si es compleixen les condicions de devolució, Militària Barcelona retornarà la totalitat del valor del producte.

Mètode de devolució

Per a retornar el producte erroni, s’utilitzarà el mateix mètode d’enviament per a procedir a la devolució.

No trobes l’ajuda que necessites?

Telèfon +34 93 207 53 85 - Whatsapp +34 693 259 512 - Dilluns a divendres 10:00am - 1:30pm i 4:30pm - 8:00pm